2011. november 30.

Keddi hirdetés ...

December 1-jén csütörtökön délután 13:30 –kor körzeti idegen nyelvi kommunikációs verseny lesz a könyvtárban és a déli lépcsőházban.

Részletesen!


2011. november 30.

Meghívó

A decemberi szülői értekezletünk témái:

Ezekről hallhatnak előadást december 6-án (kedden) 17 órakor iskolánk zsibongójában.
Előadók: Berkes Katalin a kaposvári ANTSZ járványügyi előadója,Tüskéné Szikora Edit iskolánk védőnője,

Kérjük, hogy minél többen vegyenek részt rendezvényünkön.

                     Györei István  igazgató     Guriczáné Kaposi Györgyi osztályf. munkaközösségvez.
                                  


2011. november 22.

Keddi hirdetés ...

Az újzélandi wellingtoni Magyar Hírmondó havonta más-más témában hirdet rajzpályázatot. A novemberi pályázatra iskolánkból is küldtünk alkotásokat. A 10 év feletti kategóriában a szakértő zsűri Varga Máté 5.b osztályos tanuló munkáját ítélte a legjobbnak. Gratulálunk!

Részletesen!


2011. november 22.

XIX. Newton Kupa – a legjobb nyolcadikosok versenye

A keszthelyi Vajda János Gimnázium rendezi régiónk egyik legérdekesebb tehetségkutató versenyét. Csak a legjobb három nyolcadikos szerepelhet minden iskolából. Egyikük matematikából, a másik fizikából, a harmadik informatikából old meg egy nehéz verseny feladatsort.

A mi iskolánk csapata az előkelő második helyet érte el 15 somogyi, zalai és veszprémi iskola közül.

Egyéni sikereket is arattunk. Bacskay Viktor (8. a) második helyezett lett informatikából, Ángyán Márk (8. b) harmadik lett matematikából és Tárnai Dóra (8. a) is jeleskedett, de a pontversenybe számító 1-6. helyezést nem érte el. Felkészítő tanáraik Enhofferné Vörös Mária és Zsiborás József.


2011. november 15.

Keddi hirdetés ...

Megdicsérem a fényképezésen részt vevő tanulókat fegyelmezett magatartásukért. Felhívom a nyolcadik osztályos tanulók figyelmét, hogy 21-én 17 órakor pályaválasztási szülői értekezlet lesz.

Részletesen!


2011. november 08.

Keddi hirdetés ...

Felhívom a nyolcadik osztályosok figyelmét, hogy a Pályaválasztási füzet alapján figyeljék a középiskolák nyílt napjainak időpontjait, vegyenek részt a tájékoztatókon, érdeklődjenek, informálódjanak!

Részletesen!